Вести

ПАМЕТНИ ПОЧЕТАК

By децембар 15, 2021 март 7th, 2022 No Comments

Паметни почетак пружа подршку најперспективнијим тимовима у настојању да валидирају пословне идеје и демонстрирају корисност својих производа/услуга/технологија, кроз развој првог прототипа или минимално одрживог производа.

Циљ програма Паметни почетак је да пружи подршку најперспективнијим тимовима у настојању да валидирају пословне идеје и демонстрирају корисност својих производа/услуга/технологија, кроз развој првог прототипа или минимално одрживог производа (MVP).
Корисници Програма имаће на располагању финансијску и менторску подршку, која ће им помоћи у спровођењу прве фазе истраживања тржишта, развоју производа, успостављању пословног модела и започињању припрема за следећу фазу прикупљања финансијских средстава. Осим тога, ако и где је применљиво, Фонд за иновациону делатност (у даљем тексту: Фонд) ће организовати серију посебних радионица, које ће помоћи корисницима да боље организују своје активности и покрену пословање свог стартапа на што бољи начин.

Област/сектор: Програм је отворен за пријаве који долазе из свих привредних сектора и из свих области науке и технологије са акцентом на областима дефинисаним Стратегијом паметне специјализације Републике Србије за период 2020-2027.

Неопходна документација: Комплетан сет неопходних документа можете преузети на следећој страници: http://www.inovacionifond.rs/cir/program/pametni-pocetak/dokumentacija

Leave a Reply